RaceRoom

Uw eigen RaceRoom

Een RaceRoom is een ruimte welke is ingericht met racesimulatoren en waarbij het interieur en de aankleding de typische RaceRoom stijl uitstralen.

Hoe gaaf is het om uw eigen RaceRoom the hebben waar uw bezoekers of gasten tegen elkaar of individueel kunnen racen op de bekende circuits! Het RaceRoom Location Concept maakt dit mogelijk!
Snel terugverdiend dankzij de snelle ROI

In tegenstelling tot andere leisure concepten zoals bijvoorbeeld bowling, uv-golf, laserhal of karting is de ruimte welke u nodig heeft voor het realiseren van een RaceRoom minimaal. De vierkantemeters zijn dus nauwelijks een investering.
De investering voor de simulatoren, het interieur en overige bijkomende zaken kunt u dankzij het goed gefundeerde RaceRoom concept razendsnel terugverdienen.

Bezoekers van uw RaceRoom betalen om gebruik te maken van de simulatoren. Afzonderlijk zijn dit allemaal kleine bedragen, toch zorgen zij ervoor dat u de complete investering voor de apparatuur binnen 0,5 tot 1 jaar terug kunt verdienen! Indien u uw gasten tevens Food & Beverage aanbied dan is uw investering helemaal snel terugverdiend.
Branding, Styling, Aankleding en Merchandise

U kunt uw RaceRoom natuurlijk aankleden volgens uw eigen smaak. Geen probleem! U kunt voor de aankleding ook gebruikmaken van de producten welke RaceRoom speciaal voor het inrichten en aankleden van een RaceRoom in huis heeft.

Meubilair, Vloeren, vloerdelen (rood / witte curbstones), Prijzenkasten, Prijzen, Winners Podia, Winners Walls, en ga zo maar door. Bedenk het en RaceRoom heeft het. Ook de RaceRoom logo's zijn voor uiteenlopende toepassingen verkrijgbaar. RaceRoom sticker logo's of van Acryl, klein, groot, voor muurbevestiging of plakbaar. Alles is verkrijgbaar.

RaceRoom heeft een breed Merchandise pakket. Er is een complete kleding lijn met jassen, polo's, blouses, petjes enz. Er zijn tevens pennen, tassen, tenten, spellen enz.

Alles om u als ondernemer zo goed mogelijk te kunnen bedienen bij uw wensen