UV Golf

De hele familie is er gek op

Blacklight minigolf is een fantastische activiteit voor zowel volwassenen als kinderen, een erg leuke manier om quality time door te brengen met de hele familie. Weer of geen weer, met indoor uv-golf trekt u klanten jong en oud, van alle nationaliteiten en lichamelijke fitheid, elke dag.


Snelle Return On Investment

Beperkte startup kosten, lage arbeidskosten, geen stock, lage operationele kosten & bijna geen onderhoud. Zeer resistent materiaal en de vrijheid om een eigen werkschema op te stellen, tot 7 dagen per week. Dit zijn de voornaamste troeven van het UV Golf concept, waarschijnlijk de meest winstgevende aanwinst voor uw ontspanningscentrum.


Geen onderhouds- / reparatiekosten

Het enige onderhoud is een dagelijkse stofzuigerbeurt, dat is alles! Geen onderhoud van technische of elektronische onderdelen.


Geen extra personeel nodig

De perfecte business in HR termen: slechts één persoon nodig om de spelers te verwelkomen, de ballen, golfstokken en scoreborden te overhandigen en op het einde van het spel terug in ontvangst te nemen, zelfs tijdens piekuren. Een zeer kleine werkbelasting die kan uitgevoerd worden door een reeds bestaande werknemer.